Druhý seminář pro studenty vzdělávacího systému PGAC

Jan Mergl
Jan Mergl

Ve dnech 15. – 17. 4. proběhl již druhý seminář vzdělávacího systému PGAC.

Seminář se konal opět v prostorách Fakulty tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy v Praze a byl teoreticky zaměřen.

První den byl věnován výuce pravidel a složení zkoušky rozhodčího III. třídy pod vedením mezinárodního rozhodčího PhDr. Luboše Klikara.

Výuka pravidel byla pro všechny ročníky sjednocena a závěrečný test celkově splnilo 41 studentů. V dalších dnech probíhala výuka následujících předmětů – Výuka začátečníků a skupin, Didaktika sportovního tréninku, Výživa, Výuka a trénink golfu, Příprava tréninkového prostředí, Biomechanika, Kineziologie, Psychologie, Kompenzační cvičení, Výuka dětí a mládeže.

Přednášejícími o víkendu byli Mgr. Petr Němec, doc. PhDr. Vladimír Süss, Ph.D., PhDr. Miroslav Petr, Ph.D., Jan Mergl, PhDr. Pavel Hráský, Ph.D., Mgr. Pavel Máj, Mgr. Tomáš Gryc, Ph.D., PhDr. Andrea Levitová, Ph.D.

Studenti 1. ročníku
Studenti 1. ročníku

Studenti dostali zadání průběžných prací v několika předmětech a čeká je tak samostatné plnění studijních povinností v době mezi semináři.

Další plánované semináře se konají v termínech 24. – 26. 6. a 9. – 11. 9. Tyto semináře budou již zaměřené na praktickou výuku a aplikaci teoretických znalostí studentů.