Sedláček a Šebrle na Gecko Tour – 2. kolo – Češi neprošli cutem

SedlkacekSebrle
Tadeáš Sedláček a Roman Šebrle

Úterý – 2. kolo
Čeští profesionálové se mezi dvacítku postupujících neprotlačili.
Tadeáš Sedláček se v druhém kole zhoršil o čtyři údery. Hrál jedno birdie, pět bogey a dvě double bogey, v součtu 80 úderů, osm nad. S celkovým skore +12 zůstal čtyři údery od postupu do posledního kola.

Roman Šebrle dnes hrál 82 úderů. Zapsal jedno birdie šest bogey, jedno double bogey a jedno triple bogey, deset nad.
S celkovým součtem +25 zůstal daleko za hranicí cutu.

Do člela turnaje se propracoval Francouz Sadier se skore -5.

Leaderboard

Pondělí – 1. kolo
Tadeáš Sedláček zahrál na hřišti Finca Cortesin 76 úderů. První devítku šel dobře, zapsal dvě birdie a jedno bogey. Do 14. jamky přidal bogey a birdie a byl  jednu ránu pod parem. Na posledních čtyřech jamkách však zahrál pět ran nad par, bogey a dvě double bogey. Kolo došel se skore +4, které ho řadí na 23. místo pořadí.

Roman Šebrle hrál na hřišti San Roque 87 úderů a přenocuje na 80. místě. V první devítce zahrál jeden eagle, tři bogey a tři double bogey, sedm ran nad par. V druhé devítce hrál osm úderů nad par a zapsal celkové skore +15.

Cut pro dvacet nejlepších je zatím na hodnotě +3.

V čele turnaje jsou Němec Kopp a Švéd Karlsson se skore -4.

 

Úvod
Profesionálové Tadeáš Sedláček a Roman Šebrle se ve Španělsku účastní turnaje série Gecko Tour. Koná se ve dnech 22. – 24.2.2016 souběžně na hřištích San Roque GC a Finca Cortesin GC. Obě hřiště mají par 72.
První dvě kola odehrají hráči střídavě na obou hřištích, po druhém kole provede pořadatel cut pro 20 nejlepších a dělená místa. Poslední kolo se odehraje na hřišti San Roque.

Do pondělního prvního kola na hřišti Finca Cortesin vyrazí Sedláček 08:40. Šebrle startuje na San Roque v 10:10.

Prize Money turnaje je 10.000 eur.