Panorama Kácov přinesla nového vítěze

Ani horký letní den na Panoramě Kácov, ani doba dovolených nezastavily Czech Pro Am Teaching Tour v jejím čtvrtém letošním pokračování.

Na kombinaci hřišť Forest a Meadows přijela natěšena šedesátka startujících. Profesionálové měli vzhledem k počasí povolen výjimečný start v šortkách, ale řada z nich přesto nastoupila v klasickém oblečení.

Polovina července přinesla vítěznou premiéru Ladislava Břesky na tour. Trenér Mstětic a klubu Davis zahrál 72 ran (par), s pěti birdie i bogey, a jeho výsledek zopakoval pouze zkušený Jiří Němeček, který měl po dvou birdie i bogey. Rozhodovalo tak play off na deváté jamce Meadows, kde byl úspěšnější právě Břeska.

O 3. místo se podělili Jakubové Janda a Švarc se skóre 74 ran. O úder zpět skončil pátý Rudolf Nechanický jr. a o šesté místo se podělili motolští Jan Juhaniak a Vladimír Velenský (oba 77).

Amatérská kategorie patřila ženám. Se 40 body zvítězila Barbora Stárková před Kateřinou Šilerovou (39) a Pavlínou Paulyskovou (38). Čtvrtý v pořadí, Karel Zajíček (38), byl členem vítězné dvojice spolu s Jiřím Němečkem. V kategorii Apprentice vyhrál Bedřich Petráň III. se 76 ranami.

Příští turnaj se odehraje 2. září na Prague City Golf Vinoř.

Zdroj: Text: Čeněk Lorenc, Foto:Radka Važanská