Nová spolupráce s Vilnius Grand Resort

Praha, 31.10.2023 – PGA of Czech Republic s radostí oznamuje novou spolupráci s Mezinárodním Vilnius International Resort, která přinese řadu výhod pro členy PGAC. Tato spolupráce otevírá dveře k jedinečnému zážitku na golfovém hřišti a k relaxaci v jednom z nejkrásnějších resortů v Litvě.

 

Vilnius International Resort je oázou luxusu a pohodlí uprostřed nádherné přírody a historických památek. Resort se nachází nedaleko hlavního města Litvy, Vilniusu, a nabízí nejen prvotřídní golfové hřiště, ale také wellness centrum, restaurace a mnoho dalšího. Spolupráce mezi PGAC a tímto resortem přináší mnoho výhod pro členy PGA, a to za výhodnou cenu.

 

Jednou z hlavních výhod této spolupráce je speciální cena 90 EUR pro člena PGA, zahrnující ubytování se sdílenou postelí a golfem na resortu. Toto je skvělá příležitost pro naše členy, kteří chtějí prozkoumat nová golfová hřiště a užít si luxusního pobytu.

 

Další výhodou této spolupráce je speciální cena pro jednoho profesionálního hráče s rodinou. PRO má pobyt a veškeré služby zdarma a za pouhých 45 EUR na osobu denně může profesionál PGA využívat ubytování, stravování, nápoje, wellness procedury a golfového hřiště. K tomu všemu ještě obdrží příspěvek na letenku. Toto je skvělá nabídka pro profesionální hráče PGA, kteří chtějí strávit kvalitní čas s rodinou a zároveň rozvíjet své golfové dovednosti.

 

Tato nová spolupráce otevírá nové možnosti pro členy PGA. Poskytuje jim jedinečnou příležitost objevit krásy Litvy a zlepšit svou golfovou hru na prvotřídním hřišti. Těšíme se na budoucí akce a události, které tato spolupráce přinese, a věříme, že naši členové budou tuto příležitost využívat a těšit se z ní.

Text: KS

Foto: Noyan golf