Sáru Kouskovou bude oblékat společnost Footjoy

Sára Kousková se stala jednou z ambasadorek společnosti Footjoy a jako první profesionálka v České republice bude oblékat od června letošního roku oblečení této značky.  „Dlouho jsme neměli podepsaný kontrakt s žádnou společností, která by nám dodávala oblečení,“ svěřuje se česká golfistka a s úsměvem dodává. „Nabídek jsme obdrželi za poslední rok dost, ale nic nás netlačilo do finálního rozhodnutí. Oblečení jsem měla hodně ještě z university v Texasu. Když se ale objevila na začátku letošní sezóny možnost spojit síly se společností Footjoy, tak nám to začalo dávat smysl.“

Kousková totiž od nejznámějšího výrobce golfové obuvi na světě má nejen boty, ale také rukavice. Navíc hraje téměř od začátku své kariéry s holemi značky Titleist, které spadají pod společnost Acushnet, jenž je vlastníkem i Footjoy. „Být spojená s jednou společností, která mi dodává golfové vybavení a oblečení, je ohromná výhoda. Dovolím si tvrdit, že mám pro svou hru to nejlepší, co je aktuálně na trhu k dispozici. A to nejen po stránce holí a míčů, ale také bot a nyní i oblečení,“ líčí třiadvacetiletá golfistka, která v posledních dnech měla možnost v nové kolekci Footjoy absolvovat několik tréninků. „Jsem ohromně spokojená. Vše, co jsem zatím vyzkoušela mi ohromně sedí. Nechci, aby to znělo jako nějaký reklamní slogan, ale ono to tak opravdu je. A asi mi dá za pravdu každý golfista, že když se na hřišti cítíte v oblečení dobře, tak se to promítá i na výsledku. Nebo minimálně na vašem pocitu,“ směje se Kousková.

Česká golfistka je tak nyní spojena s evropskou centrálou Acushnetu, ale také blíže s jeho českým zastoupením, které vede Petr Tomášek. „Jsem moc rád, že se nám povedlo domluvit na spolupráci právě se Sárou. Ta je v českém sportovním prostředí známá svojí precizností a vkusem, což je přesně to, co v sobě oblečení Footjoy má. Věříme, že i díky našim golfovým produktům dokážeme Sáře pomoci splnit její velký sen, což je kvalifikace a úspěch na OH v Paříži v roce 2024,“ svěřil se Petr Tomášek, který má na starosti značky Titleist a Footjoy kromě Česka také v dalších šesti zemích Evropy.

„Ráda bych poděkovala nejen lidem ve vedení Acushnetu za důvěru, ale také Petrovi, který nám vyšel ve všech našich požadavcích vstříc. Chci dělat Titleistu a Footjoyi dobrou reklamu nejen na Ladies European Tour, ale také doma v Česku. A trochu tak také splatit servis, který mi v průběhu celé sezóny dodávají,“ dodala Kousková ke spolupráci, která nabyla nynějších rozměrů na začátku června  letošního roku.

Golfové vybavení Sáry Kouskové:
Driver – Titleist TSr 3
Dřevo – Titleist TSr 2
Hybrid – Titleist TSr 2
Železa – Titleist T200
Wedge – Titleist Vokey SM9
Putter – Scotty Cameron Phantom X 11,5 custom
Obuv – Footjoy Pro SL
Oblečení – Footjoy
Rukavice – Footjoy StaSof Star

zdroj: Golf.cz