Wellness Hotel Step se stal oficiálním hotelem PGA of Czech Republic

Jak jsme Vás již informovali, v sobotu 17. ledna 2019 proběhla Valná hromada a Společensko-golfový večer české PGA v prostorách Wellness Hotelu Step v pražských Vysočanech.

PGA of Czech Republic uzavřela partnerství s Wellness Hotelem Step, který se tak stal oficiálním hotelem.

Partnerství zahrnuje mimo jiné poskytnutí prostor na oficiální akce české PGA jako je zmiňovaná Valná hromada a tiskové konference. Součástí spolupráce je také ubytování pro zahraniční profesionální golfové hráče či lektory, kteří se zúčastní golfové tour 2019 nebo budou vyučovat a předávat své znalosti členům české PGA.

Neocenitelným benefitem, který hotel poskytuje je indoor golf, kde mohou členové za zvýhodněných podmínek celoročně trénovat a využívat tak driving range a puttingové hřiště.

Wellness Hotel Step je 4-hvězdičkovým hotelovým komplexem s rozsáhlým kongresovým, sportovním a wellness zázemím. Nachází se v žádané lokalitě v Praze 9 v blízkosti O2 arény. Hotel nabízí moderní prostorné pokoje a apartmány, restaurace s českou i mezinárodní kuchyní a je propojen se sportovním centrem, které poskytuje možnost zahrát si řadu atraktivních sportů, a také s wellness centrem s krytým bazénem a saunami. Prostory hotelu jsou vzhledem k rozsáhlému a technicky vybavenému konferenčnímu zázemí vhodné na   obchodní setkání, konference a workshopy.

 

Podpis smlouvy – Barbora Barcalová (PGAC) a Jiří Palát (Hotel Director)
Indoor golf Wellness Hotelu Step
Exteriér Wellness Hotelu Step
Apartmán Panorama