Vítězem turnaje v Ropici je Cafourek

Finále dvoudenního turnaje české PGA v beskydské Ropici vyhrál těsně se skóre 138 Jan Cafourek. Druhý se umístil Aleš Kořínek, také 138, třetí místo s výsledkem 139 připadlo Juraji Zvaríkovi. Cafourek a Kořínek bojovali o prvenství v rozehrávce na jamce číslo 8, kde vítěz zahrál par, Aleš Kořínek bogey. V pořadí pátý turnaj Moneta Czech PGA Tour 2018 provázelo mimořádně slunečné počasí.

Druhý den turnaje zahrál Cafourek za 67 ran – sedmkrát birdie, devět parů, bogey zahrál jen na 3. a 18. jamce. Spolu se včerejším výsledkem 71 ran si odnáší 1. místo a 50 tisícové prize money.

Oproti včerejšímu skóre 68 se dnes Kořínkovi tolik nedařilo, dnes zahrál 70 ran a to ho posunulo na druhou příčku v turnaji. Přesto odehrál skvělé birdie na šesti jamkách. O ránu hůře dnes hrál i Juraj Zvarík, který dnes hrál za 70 ran, včera 69, což mu vyneslo celkově 3. místo. Podrobné výsledky jsou dostupné na výsledkové listině.

Letošní Moneta Czech PGA Tour bude pokračovat ještě následujícími turnaji v Berounském Golf Resortu (15. – 18.8.) a na konci září v Kaskáda Golf Resort Brno, kde bude tour ukončena slavnostním galavečerem. Hlavními partnery turnaje jsou společnosti Moneta Money Bank a Travel Service a.s..