Ropice Golf Trophy – další zastávka Czech PGA Tour 2015

Již posedmé se letos utkají nejlepší čeští golfoví profesionálové s předními zahraničními hráči na turnaji ze série Czech PGA Tour, tentokrát na severomoravském hřišti Ropice. Fanoušci golfu se mohou těšit na největší české golfové hvězdy v čele s vítězem Skalického turnaje Filipem Mrůzkem případně mediální star Romanem Šebrlem, ale i na další profíky a špičkové amatéry od nás i ze zahraničí.
Chybět bude vedoucí muž Order of Merit Czech PGA Tour Stanislav Matuš, který si na předchozích turnajích Czech PGA Tour vybojoval hrací kartu na turnaj série Challenge v Severním Irsku a pojede tedy reprezentovat tam.
Turnaj v Ropici se hraje mezi 2. a 4. srpnem a finanční dotace činí 300 tisíc korun (11.000,- eur). Vstup do areálu je po celou dobu volný a diváci jsou srdečně zváni. Hobby golfisté se mohou turnaje dokonce aktivně zúčastnit například v tradičním Pro-Amu (neděle 2. 8.).

Order of Merit (Finanční žebříček) Czech PGA Tour k 27. červenci 2015:
Stanislav Matuš      214.067,-
Filip Mrůzek            146.800,-
Ondřej Lieser          136.056,-

Czech PGA Tour:
Je nejvyšší česká profesionální golfová Tour. Hraje se pod záštitou nejvyššího orgánu českého profi golfu – PGAC a je především určená českým hráčům. Díky skvělé organizaci a vynikajícím finančním podmínkám je stále více vyhledávaná i zahraničními golfisty. Celá Tour se v roce 2015 skládá z 12 turnajů hraných v Česku a na Slovenku. Grand Finále uvidí v říjnu brněnská Kaskáda. Hráči si na odměnách rozdělí skoro 5 milionů korun. Promotérem je od roku 2014 společnost Česká 1, spol. s r. o. Více na www.czechone.cz.

Kontakt pro další informace:
Ing. Radovan Vrátný
Czech PGA Tour / CzechOne, PR Dept.
Tel. +420 777 959 348
vratny@czechone.cz

 

*