České Pro na LETAS v Belgii – Koželuhová třicátá

Sobota – finálové kolo
V posledním kole zahrála Koželuhová 76 úderů, pět bogey a jedno birdie. S celkovým skore +5 dosáhla na 30. místo, zatím nejlepšího umístění na Letas.
Zvítězila  španělská amatérka Natalia Escuriola (-11).

.

.

Pátek – 2. kolo
Aprentice Eva Koželuhová se vyrovnaným výkonem 72,73 (+1) vysunula na pěknou  15. pozici a s rezervou  pěti úderů prošla do dalšího kola. Je to její první cut v profesionální kariéře.
“Přátelé, já to zvládla. Můj první cut! Dnes 73 (+1) s triplem na 5.jamce a celodenním belgickým ,,vánkem”. Jsem super šťastná,” radovala se na svém FB profilu česká profesionálka.

Turnaj skončil pro Tour Pro Šideri Váňovou a Lucii Hinnerovou. Hinnerová hrála 77,78 (+11), Váňová 75,80 (+11) a obě zůstaly pět úderů pod hranicí cutu.

Vede španělská amatérka Natalia Escuriola (-7).

Čtvrtek – 1. kolo
V první kole hrála z Češek nejlépe Eva Koželuhová. Zapsala 72 úderů, tři birdie, tři pary a usadila se na 12. pozici (E). Šideri Váňová hrála o tři údery více, 75 ran a přenocuje na 41. pozici (+3).  Lucie Hinnerová je se skore 77 ran na 67. místě (+5).
Vede Němka Isi Gabsa (-6).

Tour Pro Lucie Hinnerová, Šideri Váňová a Aprentice Eva Koželuhová se v Belgii  účastní turnaje ze série LET Access. Tříkolový Citizen LETAS Trophy se koná v belgickém Gravenwezelu od čtvrtka 16. do soboty 18. července 2015.

Mezi přihlášenými jsou Prat, Espejo, Magetti, Rominger, Schlassberg,Hedberg, Bourdy a belgická Slovenka Vicky Tomko.

Hraje se na hřišti Antwerp International GC Rinkven na severovýchodě Antverp.

Odkazy: Rinkven GC Hřiště na satelitní mapěStránky turnaje

*