Klára Spilková nakonec uhrála ve Španělsku slušný výsledek

Po třetím kole to sice nevypadalo, ale nakonec se přece jen Klára Spilková oklepala a v tom finálovém zahrála 67 ran(-5). To dosti vylepšilo její celkové umístění ve výsledkové listině turnaje Ladies European Tour ve španělské Marbelle. Z 63. místa se rázem posunula na místo třicáté, přičemž uhrála šest berdíků a pouze jedno bogey. Zajímavé je, že zaváhání  přišlo vždy na čtyřparové třinácté jamce, kde udělala chybu ve druhém, třetím i finálovém kole. Pravděpodobně nebude na tuto jamku vzpomínat v dobrém. Jinak ale bezva výkon, škoda jen, že se podobně nepředvedla také v kolech předchozích, protože by jistě zaznamenala daleko lepší celkový výsledek. Za zmíněné třicáté místo bere 2.880 Eur.

Konečné výsledky turnaje zde: http://ladieseuropeantour.com/leaderboard/

Foto: Klára Spilková, autor: Tristan Jones, zdroj: https://www.facebook.com/Spilkova.Klara/

Spilková je zatím na turnaji Ladies European Tour ve Španělsku třiašedesátá

Třetí kolo Klára Spilková na turnaji ve španělské Marbelle nijak výrazně nepokazila a tak 73 (+1) znamená před finálovým kolem 63.místo. Faktem ale je, že na přední příčky myslet už v žádném případě nemůže. Sobotní výkon by se dal popsat lakonicky: čtyři birdie, pět bogey a zbytek v paru. Celkově je Klára Spilková dvě nad par a na finálové kolo si přivstane, když její start je naplánován na 8:36.

Jak jsou na tom její soupeřky se podívejte zde: http://ladieseuropeantour.com/leaderboard/

Foto: Klára Spilková, autor: Tristan Jones, zdroj: https://www.facebook.com/Spilkova.Klara/

Spilková se podívá do závěrečných kol na turnaji Ladies European Tour ve Španělsku

Druhé kolo sice Kláře Spilkové na turnaji ve španělské Marbelle nevyšlo tak jako to první, i tak si zahraje fnálová kola podniku zařazeného do série Ladies European Tour. Svůj druhý den na turnaji začala velmi dobře, hned na první jamce zahrála birdie a když na dalších pěti držela par, zdálo se, že i toto kolo zvládne na jedničku. Pak ale přišla série tří jamek, na které Klára asi nebude vzpomínat v dobrém. Na sedmičce bogey, na osmičce dokonce double bogey a devítka opět bogey…To jistě hodně nepříjemně zamávalo jejím sebevědomím. Náznak zlepšeného výkonu přišel v podobě birdie na tříparové dvanáctce, to ale bylo z hlediska jejího skórování vše. Navíc přišlo ještě jedno zaváhání a to o jamku později(13 bogey) a tak nakonec v druhém kole donesla 75(+3) celkově +1. Do dalších kol se ale podívá.

Výsledky zde: http://ladieseuropeantour.com/leaderboard/#leaderboard

Foto: Klára Spilková, autor: Tristan Jones, zdroj: https://www.facebook.com/Spilkova.Klara/

Vamos a la Open de Espaňa!

Český profesionální golf zastupuje na mistrovství Španělska, které je zařazeno do série Ladies European Tour naše velká naděje Klára Spilková. První kolo jí na hřišti Guadalmina Golf Club v Marbelle docela vyšlo, když přinesla do klubovny dvě pod par. Spilková sice nezačala dobře a hned na své první jamce, což byla desítka, zahrála bogey. Pak ovšem nahodila svůj golfový motor a výrazně vylepšila skóre v podobě birdie na jamkách 13,14,16 a 18. Už se zdálo, že má zaděláno na výjimečný vstup do turnaje, ale pak jakoby pod dojmem lehkosti bytí trochu polevila a přišla další chyba na dvojce a pětce (obě jamky s parem čtyři). Kosmeticky svůj výkon upravila hned na následujícím čtyřparu, kde se jí povedl berdík, což v konečném účtování znamená 70 ran a zmíněné dvě pod par. V průběžném pořadí se Spilková drží na 24.příčce. Turnaj s dotací 300.000 Eur vede Španělka Martinez a Britka Hall (-7).

Foto: Klára Spilková, autor: Tristan Jones, zdroj: https://www.facebook.com/Spilkova.Klara/