Pro Golf Tour – Open The Tony Jacklin 2017 – 3. kolo

PGA of Germany – ProGolf Tour, Open The Tony Jacklin 2017, Casablanka, Maroko (9. – 12.2.2017, časový posun -1 hodina)  

Sobota – 3. kolo

V posledním kole přinesl výsledek 72 (E) Jan Cafourek a v turnaji skončil na děleném 36. místě. Jeho karta obsahovala kromě parů také dvě bogey a dvě birdie. Stanislav Matuš pouze zopakoval včerejší výkon 75 (+3) a umístil se na děleném 42. místě. Lepší výsledek mu překazily především tři double bogey. Po rozehrávce čtyř hráčů se z vítězství v turnaji radoval Holanďan Robbie Van West.

Pátek – 2. kolo

Nejlépe z Čechů zahrál Martin Příhoda – 72 ran ovšem v součtu s prvním kolem na cut nestačilo. Ostatní čeští zástupci si ve druhém kole pohoršili, ale oba prošli cutem do finálového kola. Jan Cafourek dnes zahrál 73 ran se třemi bogey a dvěma birdie, celkově klesl na 37. místo. Ještě o dvě rány více zahrál Stanislav Matuš díky pěti bogey a dvěma birdie. Oproti prvnímu vynikajicímu dni spadnul výsledkovou listinou o 23 příček. Ve vedení je trojice hráčů se shodným skóre -9.

Matus2016Čtvrtek – 1. kolo
Stanislav Matuš dělí po prvním kole druhou pozici. Začínal na desáté jamce opatrně třemi pary a jedním bogey. Od páté jamky však začal sázet berdíky a nasázel jich celkem osm. Se skore -7 sdílí druhé místo s Němcem Von Delinghausenem a Skotem Chrisem Robbem. Vede Portugalec Pedro Figuereido se skore -8, složeného z devíti birdie a jednoho bogey.
Dobře zahrál i Jan Cafourek. V první devítce hrál čtyři birdie v druhé devět parů, celkem 68 ran. Je na 14. pozici. Příhodovi se zatím nedaří. Zahrál  80 ran a přenocuje na 106. pozici

Leaderboard

Parádní skorkarta Stanislava Matuše:

SkorkartaMAtusTnyJack1