Czech Pro-Am Teaching Tour vstupuje do 7. ročníku

Czech Pro-Am Teaching Tour opět s No-H2O

Již 7. ročník série golfových turnajů Czech Pro-Am Teaching Tour se odehraje v sezoně 2018. Společná série učících profesionálů a amatérských hráčů se letos podívá v sedmi kolech a šesti turnajích na čtyři hřiště v Praze a jejím bezprostředním okolí. Soutěž hrají profesionálové na rány a amatéři na stablefordové body jednak samostatně, ale rovněž ve společné kategorii dvojic.

„Tour je stabilizovaná, za ty roky se usídlila pevně v kalendáři. Máme radost ze spolupráce hřišť, kde se turnaje konají, z podpory české PGA, která zaštiťuje dvoudenní mistrovství republiky, a hlavně z pomoci všech partnerů,“ řekli zakladatelé a organizátoři Czech Pro-Am Teaching Tour, Jiří Moučka a Jan Juhaniak, při představení nového ročníku v Black Bridge Golf Resortu.

Hlavním partnerem série je již třetí sezonu značka No-H2O, zajišťující mytí vozidel i golfového vybavení nejen bez vody, ale také bez škodlivé chemie i brusných přípravků.

Tour má opět charitativní podtext. I letos se budou vybírat prostředky na onkologickou léčbu malé Viktorky Mužíkové, které už finance pomohly zakoupit například běžecký pás. V plánech pořadatelů je také uspořádat jeden menší turnaj Pro-Am pro děti, a to v létě na devítijamkovém hřišti v Motole.

Vítězství v sérii obhajuje profesionál Petr Nič. Na šampiona letos opět čeká kromě mnoha věcných cen jako ta hlavní obraz od akademického malíře Rumena Sazdova. Více informací a přihlášky hráčů na www.czechproam.cz

Termíny Czech Pro-Am Teaching Tour 2018

po 23. 4. 2018 Mstětice

po/út 21. – 22. 5. 2018 Mistrovství Czech PRO-AM Teaching Tour Beroun

po 18. 6. 2018 Černý Most

po 23. 7. 2018 Zbraslav

po 10. 9. 2018 Beroun

po 1. 10. 2018 Černý Most

Czech Pro-AmTeaching Tour